Θερινά Μαθήματα Γ' Λυκείου

Οι εγγραφές των θερινών μαθημάτων ξεκίνησαν! Εξασφαλείστε τη θέση σας και προετοιμαστείτε για την απόλυτη επιτυχία στις Πανελλήνιες!

Το Διακρότημα Καλαμαριάς και οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές μας βρίσκονται εδώ για τα θερινά μαθήματα Γ' Λυκείου. Ξεκινάμε μαζί την προετοιμασία από το καλοκαίρι, ώστε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στην ύλη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Σεπτέμβριο. Στα θερινά μαθήματα καλύπτεται σημαντικό τμήμα της εξεταστέας ύλης, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον μαθητή να τελειώσει νωρίτερα την ύλη και να έχει μεγάλο χρονικό περιθώριο επαναλήψεων.

Τα θερινά μαθήματα διαρκούν 7 εβδομάδες, πραγματοποιείται ολοκληρωμένο το πρόγραμμα μαθημάτων και προσφέρουν δύο περίοδους για την αναβάθμιση των γνώσεων σας:

Α περίοδος: από 10 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου

Β περίοδος: από 21 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου. Κατά την Β περίοδο πραγματοποιούνται τεστ προσομοίωσης. Η σύνθεση των τμημάτων παραμένει ίδια με την Α περίοδο.

ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Στο Διακρότημα Καλαμαριάς, δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα της εκπαίδευσης και στην επιτυχία των μαθητών μας. Οι έμπειροι και αφοσιωμένοι εκπαιδευτικοί μας θα σας καθοδηγήσουν με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας σας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε.

Επιλέξτε το Διακρότημα Καλαμαριάς για την προετοιμασία σας και πετύχετε τους στόχους σας. Καλέστε μας σήμερα για να δηλώσετε συμμετοχή και να ξεκινήσετε μια αποτελεσματική προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά.

Φόρμα ενδιαφέροντος