ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Διακρότημα προσφέρει την Εγγύηση Επιτυχίας Εισόδου στο Πανεπιστήμιο, κάτι που κανένας άλλος φροντιστηριακός οργανισμός δεν προσφέρει. Στον όμιλο μας, είμαστε οι πρώτοι και οι μοναδικοί που παρέχουμε αυτήν την εγγύηση.

Η Εγγύηση Επιτυχίας Διακρότημα βασίζεται σε μια απλή και σοβαρή λογική. Όταν ένας μαθητής εγγράφεται σε ένα από τα φροντιστήρια του Όμιλου Διακρότημα και πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις φοίτησης, του εγγυόμαστε ότι θα εισαχθεί σε μία από τις πρώτες πέντε σχολές της επιλογής του, βάσει των βαθμολογιών που έχει συγκεντρώσει στο μηχανογραφικό του φάκελο.

Σε περίπτωση που ο μαθητής μας πληροί τις προϋποθέσεις που του έχουμε θέσει και, παρ' όλα αυτά, δεν επιτύχει να εισαχθεί σε μία από τις πρώτες πέντε σχολές της επιλογής του, θα του παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα για ένα έτος. Αυτά τα μαθήματα μπορούν να γίνουν είτε σε κανονικό τμήμα είτε σε τμήμα αποφοίτων, και θα προσφέρονται με έκπτωση 50% στα δίδακτρα. Έτσι, ο μαθητής θα έχει την ευκαιρία να ξαναδώσει εξετάσεις και να επιτύχει τους εκπαιδευτικούς του στόχους.

eggisi epityxias
eggisi_epityxias2