Προνομιακή φοίτηση

Προσφορές φοίτησης

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Ειδικές υποτροφίες για αριστούχους μαθητές

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ειδικές τιμές για τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, σύσταση φίλων, κτλ

Σύστημα επιτυχίας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το Διακρότημα Καλαμαριάς, μέλος του Ομίλου "Διακρότημα", είναι τμήμα της μεγαλύτερης αλυσίδας φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, με πάνω από 81 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία, 9.587 μαθητές και 813 καθηγητές. Έχει κατανοήσει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες και προσφέρει τις παρακάτω προσφορές.

1. ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΝΟΣ (1) ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ πανταχού επικροτούν την προσπάθεια των μαθητών και για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να προσφέρουν μια υποτροφία που καλύπτει τα δίδακτρα για έναν (1) μήνα στους αριστούχους μαθητές!

Η προσφορά ισχύει για τους μαθητές που προορίζονται να περάσουν στην Α΄ και Β΄ Λυκείου και έχουν βαθμό 18 και άνω.

2. ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ προσφέρουν ειδικές προνομιακές τιμές σε όλα τα προγράμματα Γυμνασίου, Λυκείου και σχολικής μελέτης για μαθητές Δημοτικού, αποδίδοντας ιδιαίτερη προσοχή στους γονείς που βρίσκονται άνεργοι. Αυτή η ειδική έκπτωση θα ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και θα παρέχεται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας των γονέων.

3. ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Προσφέρουν 10% έκπτωση στους μαθητές που οι γονείς τους είναι εκπαιδευτικοί.

4. ΑΔΕΡΦΙΑ – ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Σεβόμενοι την οικογενειακή σας κατάσταση, προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν έως και 50% για αδέρφια, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Το ποσοστό της έκπτωσης προσαρμόζεται ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε για κάθε μαθητή, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές του ανάγκες.

4. ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΙΛΩΝ

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε επιπλέον εκπτώσεις σε όλους τους μαθητές μας μέσω του προγράμματος σύστασης. Αν προτείνετε συγγενείς, φίλους και γνωστούς που εγγραφούν στα φροντιστήριά μας, θα λάβετε ως έκπτωση τα δίδακτρα ενός μισού μήνα για κάθε νέα εγγραφή που πραγματοποιηθεί. Έτσι, επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας στα φροντιστήριά μας.

5. ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας σε συνεργασία με την εταιρεία EMPLOY, με σκοπό να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να κατανοήσουν και να επιλέξουν το κατάλληλο εκπαιδευτικό μονοπάτι για το μέλλον τους. Παρέχουμε επίσης στους μαθητές μας το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σε προνομιακές τιμές.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση εγγραφής σε ένα από τα προγράμματα των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, παρέχουμε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού δωρεάν. Οι ειδικές προνομιακές τιμές ισχύουν για διαθέσιμες θέσεις φοίτησης σε υπάρχοντα τμήματα των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με μέσο όρο αριθμού ατόμων 6 ανά τμήμα.

Εάν ένας μαθητής δικαιούται επιπλέον έκπτωση από την οικογένειά του, όπως πολυτέκνων, εκπαιδευτικών ή αριστούχων, θα ισχύσει η μεγαλύτερη έκπτωση για τον δικαιούχο και όχι ο συνδυασμός όλων των έκπτωσεων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη και να τους βοηθήσουμε να κάνουν τις ορθές επιλογές για την εκπαίδευση και τη σταδιοδρομία τους.