Νέα

Ανακοίνωση: Έναρξη Θερινής Προετοιμασίας 10-6-24. Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Διακρότημα Καλαμαριάς ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη των Θερινών Μαθημάτων για το έτος 2024. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ετοιμαστούν με αποτελεσματικό τρόπο για το επόμενο σχολικό έτος και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή πορεία τους.

Οι θερινές μαθησιακές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου 2024 και θα προσφέρουν ένα πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων που καλύπτουν όλα τα επίπεδα και τις ειδικότητες. Οι εκπαιδευτικοί μας, με την πολύχρονη εμπειρία τους και την αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση, θα επιβλέπουν την πρόοδο κάθε μαθητή και θα του παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεται.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του φροντιστηρίου μας για να δηλώσουν συμμετοχή ή για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στις θερινές μας δραστηριότητες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους σας.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Διακρότημα Καλαμαριάς