Events

Ομιλία: Σπουδές, Σχολές & Πανελλαδικές 2023

Ομιλία: Σπουδές, Σχολές & Πανελλαδικές 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το event μας “Σπουδές, Σχολές & Πανελλαδικές 2023”. Αυτή η εκδήλωση αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία για τους μαθητές μας να ενημερωθούν και να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνατότητες που τους προσφέρονται κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους πορείας.

Ένας από τους κύριους ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χρήστος Τσαουσάνης, Scientific Director & Founder της εταιρείας EMPLOY EDU, μιας εξαιρετικά αξιόλογης εταιρείας Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Ο κ. Τσαουσάνης είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με βαθιά γνώση στον τομέα των σπουδών και της επαγγελματικής κατεύθυνσης. Η παρουσία του κ. Τσαουσάνη στο event αποτέλεσε βασικό πυλώνα στην υποστήριξη και ενημέρωση των μαθητών μας, καθώς μοιράστηκε την εμπειρία και τις γνώσεις του με τους παρευρισκόμενους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Τσαουσάνη και στην EMPLOY EDU για την εκτίμηση και την πολύτιμη συμβολή τους στην εκδήλωσή μας. Οι συμβουλές και οι πληροφορίες που μοιράστηκαν με τους μαθητές μας αποδείχθηκαν πολύτιμες κατά την πορεία τους προς την επιτυχία.

Το event και οι ομιλίες που διοργανώθηκαν από το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αποτέλεσαν ένα ισχυρό εργαλείο για τους μαθητές μας στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Η πλούσια πηγή πληροφοριών και συμβουλών επέτρεψε στους μαθητές μας να αποκτήσουν μια πιο πλήρη εικόνα για τις σπουδές τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το event και να συμβάλλουμε στην ενίσχυση του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Τσαουσάνη και την EMPLOY EDU για την πολύτιμη συνεισφορά τους και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον για την ενημέρωση και την επιτυχία των μαθητών μας.